Doneaza 2% catre APPA

Redirecționează 2%. Ajută un copil cu autism să înțeleagă lumea noastră!

PUNE-ŢI AMPRENTA, DĂRUIEŞTE 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT ŞI SCHIMBĂ POVESTEA UNUI COPIL CU AUTISM.

Suma reprezentând 2% din impozitul individual pe venit, datorat statului, poate fi direcționată către o organizație non profit, la alegerea ta!

DE CE SĂ FACI ASTA?

Nu te costă nimic!

Contribui la eficientizarea cheltuirii banilor publici – deci ai tăi!

Direcționând această sumă către Asociatia Prietenii Persoanelor cu Autism – APPA acorzi o șansă copiilor cu tulburări de spectru autist de a avea acces la terapia care le poate schimba complet viața.

CUM FACI ASTA?

APPA îți pune la dispoziție formularul 230. Descărca accesând link-ul de mai jos.

cerere_230_appa.pdf

Complează declarația corespunzătoare sursei tale de venit:

Pentru venituri salariale: completează Declaratia 230 (punctele A și B). Dacă nu cunoști suma corespunzătoare a 2% din impozit, poți lăsa căsuța necompletată iar aceasta va fi calculată de către organele fiscale.
Dacă ai venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc): completează Declaratia 200. Te rugăm să completezi cu atenție toate datele!

Pentru colectare și depunere trimite-ne un mesaj pe adresa: office@autismpitesti.ro sau completează formularul din meniul contact și vom prelua noi pentru tine această sarcină.

BAZA LEGALA: Codul Fiscal, Art. 84 din Legea 571 / 2003
(2) Contribuabilii pot dispune asupra destinaţiei unei sume, reprezentând până la 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, câştigul net anual impozabil din transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare, în cazul societăţilor închise, câştigul net anual din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, şi orice alte operaţiuni de acest gen, pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii, unităţilor de cult, precum şi pentru acordarea de burse private, conform legii.